Näin voit auttaa

  

Apua kaivataan kipeästi, ja auttaa voit monella eri tavalla. Kissakotiin voi lahjoittaa märkä- ja kuivaruokaa, matolääkkeitä, leluja ym. hyödyllisiä tarvikkeita. Vanhoille täkeille, matoille, tyynyille ja peitoille on tarvetta kissojen alusina.

Jos nurkissasi pyörii ehjää ja hyväkuntoista ylimääräistä tavaraa, kissakodin yhteydessä toimiva kirpputori Laulava kolli ottaa niitä mielellään vastaan.

Eläinlääkäripalvelut ja kissojen hoito nielevät paljon rahaa, joten myös rahalahjoitukset ovat enemmän kuin toivottuja. Pienikin apu on tarpeen! Rahaa voi lahjoittaa Kissojen alkukoti ja apu ry:n tilille FI96 5480 0540 0281 05.

Rahankeräyslupa RA/2018/1214, Luvan saaja: Kissojen alkukoti ja apu ry, Luvan myöntäjä: Itä-Suomen poliisilaitos, myöntämisajankohta: 18.12.2018, Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 1.1.2019–31.12.2019 Pohjois-Karjalan alueella. Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Keräyksellä kerättävät varat käytetään yhdistyksen löytökissojen auttamistyöhön, kissojen ruokaan ja lääkkeisiin sekä ilmoittelukuluihin  vuoden 2019 aikana.

Voit lahjoittaa myös omaa aikaasi, sekin on kullanarvoista. Leena ja Risto kaipaavat jatkuvasti siivous- ja järjestelyapua kissalan ja kirpputorin puolella, ja siivouksen lomassa voit jutella viiksekkäille mukavia. Monet kissoista ovat arkajalkoja, joten kaikki ihmiskontaktit ovat tervetulleita. Ehkä joku mirri rohkaistuu puskemaan tai hyrisemään kiitokseksi.

Voit auttaa myös tarjoamalla loppuelämän kodin jollekin kissakodin kovia kokeneelle asukkaalle. Kipeimmin omaa kotia kaipaavat arat aikuiset kissat. Usein kesytystyö palkitaan yllättävän nopeastikin, kun arkajalasta kuoriutuu mitä valloittavin kissapersoona, joka osaa arvostaa omaa kotia kaikkien koettelemuksiensa jälkeen.