Kimi

10.5.2019

Kimi on 3-vuotias leikattu kolli. Erittäin kesy. Kimi on tullut kissatalolle siskonsa Pirpanan kanssa omistajan sairastuttua.  Kissat luovutetaan ainoastaan yhdessä samaan kotiin.

Pirpana

10.5.2019

Pirpana on 3 -vuotias leikattu tyttökissa. Erittäin kesy. Tullut kissatalolle veljensä Kimin kanssa omistajan sairastuttua. Kissat luovutetaan ainoastaan yhdessä samaan kotiin.

Paula

10.5.2019

Paula on leikattu 7-vuotias tyttökissa, rokotettu ja madotettu. Luonteeltaan Paula on sosiaalinen ja huomionkipeä ja tottunut koiriin. Paula on kissatalolla jo toistamiseen, koska ensimmäinen omistaja ei huolehtinut siitä ja uusi omistaja sairastui. Paulassa siis itsessään ei mitään vikaa, huono tuuri vain.  Nyt etsitäänkin sitä loppuelämän kotia!

Paula voidaan mielellään sijoittaa yhdessä Lumi-kissan kanssa, koska tulivat kissakodille yhdessä. Sijoitus onnistuu myös erikseen.

Lumi

10.5.2019

Lumi on 4-vuotias leikattu tyttökissa, syntynyt heinäkuussa 2015. Tullut kissakodille omistajan pitovaikeuksien takia yhdessä Paula-kissan kanssa. Tytöt voidaan sioittaa yhdessä tai erikseen.