Anna-Kaisa

“Olen noin 3-vuotias leikattu tyttökissa, Anna-Kaisaksi kutsuvat.  Tulin tänne alkukotiin perheeni kanssa. Äippä ja moni sisaruksistani on jo saanut uuden kodin, siskoni Pingon kanssa vielä täällä lämpimässä odottelemme sitä oikeaa loppuelämän kotia. Olen ujo, mutta oikeassa kodissa kesyyntyisin takuuvarmasti ja kehräisin kaikkien rakkaudettomien vuosien edestä!”

Lotta

Lotta, noin 2-vuotias tyttökissa

“Luojan kiitos pääsin luonnon armoilta kissakodin suojiin lasteni Piupiun ja Sannan kanssa. Ei ole kakaroiden kasvatus ihan helppoa taivasalla! Puoli vuotta olemme harjoitelleet sisätiloissa oloa, ja kyllähän tämä alkaa jo sujua, vaikka vielä ujostuttaa kaikki. Odotan vielä eläinlääkärin lisäkäyntiä. Meinaavat tehdä jonkun operaation, etten voi enää tehdä lapsia. Johan tuota on ollutkin kasvatusvastuuta. Saisinpa vielä joskus oman kodin, jossa voisin oppia rauhassa talon tavoille ja nauttia rennosta kissanelämästä. Toivo elää.” 

Sanna

Sanna, noin 1,5-vuotias tyttökissa

“Minut loukutettiin luonnosta äitini Lotan ja siskoni Piupiun kanssa. Reilut puoli vuotta olen opetellut talon tapoja sekä nauttinut valmiista aterioista ja lämmöstä. Odotan vielä eläinlääkärin lisätarkistusta. Kuulemma aikovat sterilisoida minut, mitähän lie sekin tarkoittaa? Olisi kiva joskus päästä omaan kotiin. Elämänjano on kova, olenhan vielä nuori ja täynnä tarmoa.”

Pingo

PINGO LEUHKA-AHO, noin 2-vuotias leikattu tyttökissa
”Siskoni Nipsu kehuu aina ulkoasuaan ja Pongo vaatimatonta luonnettaan, mutta on minullakin paljon annettavaa. Minulla on aikas kiva luonne, vähän jo ihmisen kosketustakin siedän! Ja olenhan minäkin nätti ja sievä hopeatiikeri. Tulin tänne alkukotiin perheeni kanssa. Äippä on jo saanut uuden kodin, me lapset vielä täällä lämpimässä odottelemme loppuelämän kotia.”

Myrsky

MYRSKY, noin 5-vuotias leikattu tyttökissa
”Erehdyin menemään sellaiseen metalliseen lootaan ruuan perässä, ja nyt sitä ollaan oltu täällä sisätiloissa jo kaksi vuotta! Minun alkuvaiheistani ei kukaan tiedä, ehkä synnyin villinä tai sitten joku unohti minut. Ihmisiin en vielä luota, mutta toivon sydämestäni, että jollakulla olisi kärsivällisyyttä kesyttää minusta sohvansa valtaaja.”