Näin voit auttaa

  

Apua kaivataan kipeästi, ja auttaa voit monella eri tavalla. Kissakotiin voi lahjoittaa märkä- ja kuivaruokaa, matolääkkeitä, leluja ym. hyödyllisiä tarvikkeita. Vanhoille täkeille, matoille, tyynyille ja peitoille on tarvetta kissojen alusina.

Jos nurkissasi pyörii ehjää ja hyväkuntoista ylimääräistä tavaraa, kissakodin yhteydessä toimiva kirpputori Laulava kolli ottaa niitä mielellään vastaan.

Voit lahjoittaa myös omaa aikaasi, sekin on kullanarvoista. Kissalan ja kirpputorin puolella kaivataan usein siivous- ja järjestelyapua, ja siivouksen lomassa voit jutella viiksekkäille mukavia. Monet kissoista ovat arkajalkoja, joten kaikki ihmiskontaktit ovat tervetulleita. Ehkä joku mirri rohkaistuu puskemaan tai hyrisemään kiitokseksi.

Voit auttaa myös tarjoamalla loppuelämän kodin jollekin kissakodin kovia kokeneelle asukkaalle. Kipeimmin omaa kotia kaipaavat arat aikuiset kissat. Usein kesytystyö palkitaan yllättävän nopeastikin, kun arkajalasta kuoriutuu mitä valloittavin kissapersoona, joka osaa arvostaa omaa kotia kaikkien koettelemuksiensa jälkeen.